Marketing & SEO

Natuurlijk moet uw website of webshop makkelijk vindbaar zijn op Google, zonder dat u al teveel geld uitgeeft aan Google advertenties. Wij kunnen uw site op zoekmachines makkelijk vindbaar maken en kunnen u ook helpen met marketing.

Let's talk
makkelijk vindbaar op Google zoekmachines

Makkelijk vindbaar op Google

Zoekmachines houden hun formules voor hoe zijn websites ordenen en sorteren in hun resultaten geheim. De reden? Omdat ze niet willen dat websites met een lage kwaliteit en onnodige inhoud zichzelf hoog kunnen plaatsen in de resultaten. Maar uw website is professioneel en mensen hebben het nodig. Dus hoe krijgen wij uw site wél hoger in de resultaten?

Dat doen we door zoekmachines te geven wat zij willen. Zoekmachines willen dat een website goed werkt op alle apparaten. Dat doen wij met responsive webdesign. Tevens willen zij dat uw website goede content heeft. Dat betekent dat de teksten relevant en duidelijk zijn. Ook daar zorgen wij voor. Als laatste willen zoekmachines dat de mark-up code van uw site goed in orde is. Met bijna 10 jaar ervaring met het bouwen van websites zit u bij ons helemaal goed!

Contact
website webshop marketing

Marketing

Wij bouwen webshops voornamelijk met Shopify. U heeft met Shopify alle beheer van uw webshop zelf in handen. Hiermee bespaart u heel veel geld, want u hoeft ons of een andere e-commerce expert niet extra te betalen om aanpassingen aan uw webshop te doen.

Beheer zelf uw bestellingen, producten, collecties, klanten en meer. U kunt zelf e-mails versturen naar uw klanten, uw eigen e-mail marketing campagnes opzetten en reviews ontvangen voor uw producten. Wij zetten alles voor u op, ontwikkelen een maatwerk thema en zorgen ervoor dat uw webshop klaar is om te verkopen en succesvol te worden. Alle toekomstige aanpassingen en beheer kunt u gemakkelijk zelf doen. Dat is wel zo prettig.

Contact