Marketing & SEO

Natuurlijk moet uw website of webshop makkelijk vindbaar zijn op Google, zonder dat u al teveel geld uitgeeft aan Google advertenties. Wij kunnen uw site op zoekmachines makkelijk vindbaar maken en kunnen u ook helpen met marketing.

Let's talk
makkelijk vindbaar op Google zoekmachines

Makkelijk vindbaar op Google

Zoekmachines houden hun formules voor hoe zijn websites ordenen en sorteren in hun resultaten geheim. De reden? Omdat ze niet willen dat websites met een lage kwaliteit en onnodige inhoud zichzelf hoog kunnen plaatsen in de resultaten. Maar uw website is professioneel en mensen hebben het nodig. Dus hoe krijgen wij uw site wél hoger in de resultaten?

Dat doen we door zoekmachines te geven wat zij willen. Zoekmachines willen dat een website goed werkt op alle apparaten. Dat doen wij met responsive webdesign. Tevens willen zij dat uw website goede content heeft. Dat betekent dat de teksten relevant en duidelijk zijn. Ook daar zorgen wij voor. Als laatste willen zoekmachines dat de mark-up code van uw site goed in orde is. Met bijna 10 jaar ervaring met het bouwen van websites zit u bij ons helemaal goed!

Contact
website webshop marketing

Marketing

Om meer conversie te realiseren is marketing een cruciaal element. Wij hebben ervaring met vele verschillende kanalen voor marketing. Zo hebben wij ervaring met SEA (Search Engine Advertising), social media marketing, banner advertenties, en meer.

Door onze marketing expertise te combineren met onze SEO ervaring kunnen wij conversie realiseren voor uw bedrijf. Zo krijgt uw merk meer bekendheid en wordt u vaker benadert door potentiële klanten.

Contact