Website laten maken

Wilt u een website laten maken? Wij ontwerpen en ontwikkelen zakelijke websites die professioneel, modern en responsive zijn. Onze websites zetten uw onderneming een stap voor op de concurrentie.

Let's talk
Online succes

Online succes

Succesvol zijn in het digitale landschap is tegenwoordig van cruciaal belang voor iedere onderneming, dus ook uw onderneming. Met Graphity als uw betrouwbare online partner zorgen wij ervoor dat u uw doelen behaald.

Met een professionele en gebruikersvriendelijke website haalt u meer en makkelijker klanten binnen. Dit vergroot op ten duur uw omzet, maar ook uw winst. Online oplossingen zorgen voor minder personeelskosten en benodigde manuren. Met onze online oplossingen kunt u voordeliger en sneller groeien.

Onze klanten krijgen meer merkbekeneheid. Potentiele klanten kunnen uw bedrijf makkelijker vinden en bereiken. Tevens wordt het veel makkelijker om uw diensten te verkopen. Een webshop of online boekingsysteem automatiseert uw dienstverlening en kost u veel minder dan het handmatig aanbieden van uw diensten en producten.

Contact
Responsive webdesign

Responisve webdesign

Responsive websites schalen aan de hand van het soort apparaat dat uw bezoekers gebruiken om uw site te bekijken. Tegenwoordig gebruiken de meeste mensen hun smartphone om websites te bezoeken. Maar ook zijn er nog mensen die laptops, desktop computer en zelf tablet gebruiken om het web te surfen.

Het is daarom erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website er goed uit komt te zien op alle verschillende soorten apparaten. Dit noemen we responsive webdesign. U wilt natuurlijk dat iedereen die uw website bezoekt de beste versie van uw site te zien krijgt. Wij zorgen er met responsive webdesign voor dat uw site altijd en overal het beste uit de verf komt.

Al u onze site op dit moment op uw laptop/PC bekijkt kunt u responsive webdesign zelf in actie zien. Probeer eens uw browservenster te verkleinen en te vergroten. U zult zien dat de pagina zich aanpast aan de hand van de grootte van uw browservenster. Dat is responsive webdesign.

Contact
Moderne techniek

Moderne techniek

Bij Graphity werken we met technologie, dus houden we het allemaal maar al te graag zo modern mogelijk. Het gebruik van moderne technieken is enorm belangrijk bij het ontwikkelen van websites. We kunnen het op de makkelijke manier doen en alles met ouderwetse methodes doen. Maar dat is niet hoe wij bij Graphity aan de slag gaan. Halve oplossingen zijn niet ons ding.

Met moderne technieken kunnen wij complexe oplossingen ontwikkelen die snel en vloeiend werken. Geen eindeloze ‘aan het laden…’ schermen en haperende interfaces. Alles is snel, vloeiend en makkelijk te gebruiken. Wij staan garant voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze websites.

Contact