Design zit in ons DNA

Graphity begon ooit als design studio, maar nu doen we alles van websites en webshops ontwikkelen tot complexe IT oplossingen. Design is het sterke fundament waar wij als ons werk op baseren.

Let's talk
design webdesign

Hoe het begon

Graphity begon ooit onder de naam Graphity Studios als design studio. Door de jaren heen zijn wij ons steeds meer gaan focussen op de bijkomende benodigdheden van onze klanten. Denk aan het ontwikkelen van websites, webshops en het ontwikkelen van complexe maatwerk IT oplossingen.

Vandaag de dag combineren we onze unieke design ervaring met alles wat wij doen. Onze websites, webshops en apps zijn niet zo maar in elkaar geknutseld. Er gaan vele uren in het maken van pakkende, passende ontwerpen om onze oplossingen zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken.

Wij kunnen alles ontwerpen. Van logo's tot websites, webshops, mobiele apps en drukwerk. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Contact
Responsive webdesign web design website ontwerpen

Webdesign

Responsive websites schalen aan de hand van het soort apparaat dat uw bezoekers gebruiken om uw site te bekijken. Tegenwoordig gebruiken de meeste mensen hun smartphone om websites te bezoeken. Maar ook zijn er nog mensen die laptops, desktop computer en zelf tablet gebruiken om het web te surfen.

Het is daarom erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website er goed uit komt te zien op alle verschillende soorten apparaten. Dit noemen we responsive webdesign. U wilt natuurlijk dat iedereen die uw website bezoekt de beste versie van uw site te zien krijgt. Wij zorgen er met responsive webdesign voor dat uw site altijd en overal het beste uit de verf komt.

Al u onze site op dit moment op uw laptop/PC bekijkt kunt u responsive webdesign zelf in actie zien. Probeer eens uw browservenster te verkleinen en te vergroten. U zult zien dat de pagina zich aanpast aan de hand van de grootte van uw browservenster. Dat is responsive webdesign.

Contact
logo design ontwerpen merk

Logo's en brands

Bij Graphity werken we met technologie, dus houden we het allemaal maar al te graag zo modern mogelijk. Het gebruik van moderne technieken is enorm belangrijk bij het ontwikkelen van websites. We kunnen het op de makkelijke manier doen en alles met ouderwetse methodes doen. Maar dat is niet hoe wij bij Graphity aan de slag gaan. Halve oplossingen zijn niet ons ding.

Met moderne technieken kunnen wij complexe oplossingen ontwikkelen die snel en vloeiend werken. Geen eindeloze ‘aan het laden…’ schermen en haperende interfaces. Alles is snel, vloeiend en makkelijk te gebruiken. Wij staan garant voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze websites.

Contact